Mannen welkom in het Vakantie-avontuur

Nieuws voor de Mannen!

Door het jaar heen is er veel belangstelling voor de Mannen trainingen op De Schans. De groepen zitten het hele jaar nagenoeg vol.

Ook tijdens het Vakantieavontuur hebben we een interessant aanbod voor Mannen!

Zo is er de workshop Mannen!. Deze loopt synchroon met de workshop Vrouwen! Dit zijn twee aparte groepen waar op bepaalde momenten de mannen en de vrouwen elkaar ontmoeten. Kun je als man dat wat je leert bij de mannen ook in contact met vrouwen blijven voelen en bij jezelf blijven? Voel je je meer thuis bij  mannen of bij vrouwen? Kom het ontdekken tijdens de eerste vakantieweek. Deze training wordt gegeven door Marcel Swelsen & Albert Mizee, die speciaal voor deze training samenwerken.

Een ander gelegenheid duo zijn Maud Offermans en Ton de Pagter. Zij begeleiden de workshop Kwetsbaarheid als Kracht. Ook zeker een thema wat voor mannen herkenbaar zal zijn. Er is heel wat kracht nodig om kwetsbare gevoelens te onderdrukken en te verbergen wat werkelijk in je leeft. Je openstellen kan aanvoelen als een arena in stappen zonder harnas. Maar welke verborgen krachten zitten er verschuild in jou? Durf jij een risico te nemen zonder te weten wat er gebeuren gaat en hoe je eruit zal komen? Ook bij deze training, die in de tweede vakantieweek wordt gegeven, ben jij als man zeer welkom.

Beide workshops worden alleen tijdens het Vakantieavontuur aangeboden. Dus dit is je kans als jij je herkend in deze thema’s!

Bij de Tantra workshops wordt er gestreefd naar een gelijk aantal mannen en vrouwen. Ook hier zijn de vrouwen sterk vertegenwoordigd en willen we laten weten dat er nog plaats is voor mannen.
Zowel Tantra week 1 begeleid door Anoek als Tantra week 2 waar  Yvonne Keesmaat & Norbert Arends de begeleiding hebben.

Naast deze workshop in de is er voldoende tijd om mensen te ontmoeten, te wandelen, fietsen, een boek lezen of even niets doen.

Voor meer info en/of vragen kun je terecht bij 1 van de trainers via het secretariaat van De Schans: 0032 – (0)89 629262 of info@kasteeldeschans.com