Schanskrant nr. 10 oktober 2019

Van buiten naar binnen

De zomer is nu toch echt voorbij! De herfst heeft zich aangekondigd! Met harde regens, onstuimige wind, zon en mooie gekleurde bomen. Voor veel mensen een omschakeling van buiten naar binnen. De warmte van de zon verruilen voor de warmte van de kachel. Het wordt sneller donker en de tijd om stil te staan, naar binnen te keren en thuis te komen bij jezelf. Op ons cursuscentrum is een breed aanbod van trainingen die je ondersteunen om naar "binnen" te gaan, jezelf beter te leren kennen, vastgeroeste patronen te transformeren en te onderzoeken hoe jij zou willen leven.

Voor de snelle beslissers! 

Er is nog plaats in de volgende trainingen:

Greep uit de activiteiten oktober en november

25 okt   Aanraken in Verbinding - Massage driedaagse voor Koppels: Deze training biedt jullie als liefdeskoppel drie dagen vol met aanraken en aangeraakt worden, in een omgeving waar veiligheid en respect voor elkaar voorop staan. Je maakt kennis met verschillende soorten massages maar vooral ga je het contact en de verbinding met elkaar aan via de aanraking, in zachtheid, rust en stilte.

8 nov   START De Ont-dekkingstocht – Traject: Leef jouw leven! Wil jij je vrij voelen om je eigen keuzes te maken en je daar niet schuldig over te voelen? Wil jij je kunnen verbinden met anderen mensen zonder jezelf weg te geven? Wil je steun ontvangen zonder het gevoel te hebben iets terug te moeten doen? Ont-dek hoe je verstrikt zit in jouw systeem en wat je kunt doen om deze strik te ontwarren. Een traject van 3 x 3 dagen met een vaste groep.

8 nov    Verbindend Communiceren: Hoe wij communiceren bepaalt in grote mate de kwaliteit van de relaties, die wij met anderen hebben. Communicatie speelt ook een belangrijke rol bij het behalen van onze doelen, zowel privé als op het werk. Je leert je te verbinden met je gevoelens en behoeften, zodat je handelen gericht is op wat goed voelt.

21 nov  Licht op Rouw: Mensen hebben te maken met verlies in het leven. O.a. het verlies van een geliefde, een kind, een vriend/in, het verlies van je gezondheid of van een verwachting over het leven die niet wordt vervuld. Er wordt stil gestaan bij jouw rouwverwerking. Waar je ook bent in je rouwproces en met welke gevoelens je ook rondloopt, je bent welkom!

Maandelijks terugkerende activiteiten op de Schans

Op 9 oktober en 6 november zijn er weer Massage Ontmoetingsavonden gepland. Voor iedereen die de behoefte voelt om anderen te ontmoeten en samen massages uit te wisselen. En op 22 oktober en 19 november de maandelijkse avond voor vrouwen: "Vrouwen in het Veld"

Alvast een blik werpen op ons aanbod rond de feestdagen in december!

De donkere dagen rond Kerst & de jaarwisseling, zijn bij uitstek het moment om van een druk jaar op adem te komen en contact te maken met je levensenergie. Ook een tijd waar mensen behoefte hebben aan verbinding, warmte, bezinning en gezelligheid. In deze periode zijn er 2 trainingen op De Schans.

Kerst-Ademen: "Op adem komen" om weer ontspannen het nieuwe jaar in te gaan! En "De Langste Nachten": waarbij wordt stil gestaan bij het afgelopen jaar en met dankbaarheid wordt terug gekeken.

Vakantieavontuur 2020

De zomerweken zijn gepland van 19 juli t/m 2 augustus. Het programma is in de maak! Het zal weer een afwisselend programma worden met een aantal nieuwe trainingen. We houden jullie op de hoogte!

Agenda

oktober 
1 okt    Emotioneel Lichaamswerk Avondcursus Eindhoven
2 okt    Tantra Avondcursus 
3 okt    De Magie van de Moederschoot
4 okt    Echtgenoten / Echt-genieten
9 okt    Massage Ontmoetingsavond Opoeteren
22 okt   Vrouwen in het veld
25 okt   Aanraken in Verbinding - Massage driedaagse voor Koppels

november
1 nov    Emotioneel Lichaamswerk (weekend)
2 nov    Vrouwen-zweethut (Wachtlijst)
6 nov    Massage Ontmoetingsavond Opoeteren
8 nov    De Ont-dekkingstocht – Traject
8 nov    Verbindend Communiceren
19 nov  Vrouwen in het veld
21 nov  Licht op Rouw
22 nov  Tantra voor Koppels – Verdieping!
29 nov  Zeg wat je voelt en voel wat je zegt - Keel (chakra 5)